Одного разу, блукаючи по просторах вебу, я натрапила на цікаву тему, в якій йшло дискусія вопросца «Анальна сукрольності - чи є ймовірність?» Вимовив правдиво, зміст мене зацікавила, оскільки я, як і всі, вважала, ніби напевно нереально. Однак, читаючи сторінку через сторінкою, я стала мовчки відмовлятися від власного, як мені здавалося, категоричного подання.
В обговоренні взяли участь як дами, отак і представники сильної статі, все оголошували рідне світогляд, і велика частина стояло на власному - завагітніти, якщо від анального сексу неможливо. Однак на сторінці 5 або 6-ий, я вже буквально ніяк не не забуваю, в обговорення питання втрутилася жінка, коия вимовила, ніби завагітніла конкретно так. І їй в поліклініці сказали, ніби в тому числі і є такий термін «анальна сукрольності». Напевно внесло переполох у ряди сперечаються,  анальна вагітність які на кілька днів умолкнулі, отже зважуючи придбані відомості. Я також ухвалила рішення, ніби у відсутності обізнаного подання ніяк не встати і звернулася до власної подруги, коия вважається доктором-гінекологом.
Почувши мій питання, вона довго сміялася. Однак пізніше все-дійсно роз'яснила мені відомо, «ніби є ніби» і як напевно виникає. «На жаль, - розповіла вона, - завагітніти, займаючись анальним сексом дозволено. Природно, ймовірність зовсім невеличка, проте вона все-дійсно є. У моїй практиці такого ніяк не траплялося, однак нам про даний розмовляли ». Дана імовірність у тому числі і здобула негласне заголовок «анальна сукрольності».
Я вже в тому числі і бачу, як ваші брови піднялися в німому подиві. «Як адже отак, - уявляєте ви. - Так як для такого, щоб завагітніти необхідно, щоб сперматозоїди потрапили в матку, а при анальному сексі напевно нереально ». Правда, при самому сексі нереально, а ось після - можливість хоч і маленька, проте є. Ризик приблизно 1% тому, ніби було б при попаданні сперми в піхву в даний день циклу. Те є, якщо при вагінальному сексі можливість, наприклад, 20%, то при анальному - 0,2%. Як напевно має можливість трапиться? Майже всі дами обожнюють полежати і насолодитися відчуттями, а ніяк не бігти відразу у ванну кімнату, ось тут і підстерігає загроза. Сперма володіє ця якість, як дотримання, бо тихо має можливість дотечь по входу в піхву. Тому, якщо ви віддаєте перевагу поніжитися на животику, робіть мабуть краще після такого, як підете в душ, а краще тільки скористайтеся презервативом, по іншому термін «анальна сукрольності» має можливість існувати застосований і для вас..