Я тут з подивом з'ясувала, якісь ініціюють зародження діток - пози конкретні промишляють, з подушечкою перед попою після сексу лежать, щоб завагітніти.

А ось у нас труднощі зародження малюка ніяк не викликало - якось само собою вийшло:) Вообщем мені бачиться, наче чутки про те, ніби сексапільна поза здатна наростити вірогідність зачаття діток, шибко перебільшені. Мені бачиться необхідно елементарно рассарделіться, ніяк не мислити ні про ніж, особливо про те, як би отак вийти з положення, щоб вийшов малюк, - і все виходить саме собою. Істина, виявляється, ніби в зародження діток пози відіграють ніяк не останню роль і все ж є конкретні аспекти.

Будівля піхви і шийки матки у всіх дам різне, тому для зачаття діток пози універсальної бракує і рецепти чисто персонально. У деяких дам елементарно практично неможливо ненавмисне зародження діток, пози адже особливі мають всі шанси їм посприяти. Чому? Імовірність зачаття діток зменшується, якщо після сім'явипорскування сперма виливається з піхви або елементарно ніяк не стикається з шиєю матки. Тому, приміром, позу «дама поверх» або позу стоячи неможливо вважати гарною (бажаючи і в даних позах сукрольності ніяк не виключена). Для майже всіх, істина, напевно несучасно: їх зовнішні статеві органи такі, ніби дотримання сперми фактично нереально і труднощі зачаття малюка у їх у тому числі і ніяк не варті. Решті ж варто поспішити до гінеколога, кой скаже про зародження, рекомендації видасть особисті.

Ніби адже доторкається чуток, то посеред поз, що збільшують вірогідність зачаття діток, іменують «догги-стайл», «місіонерську» або «пліч-о-пліч», а краще тільки - на спині з зігнутими в колінах, а то й стрункими до черевця ногами. Найбільш такого, подруги напевно порекомендують для зачаття діток позу «берізка» - після сексу вам необхідно пробути ніяк не найменш півгодини, піднявши постоли як дозволено більше. У даній позі постоли комфортніше обперти о, стіну. Але лікарі кажуть, ніби труднощі зачаття малюка подібні пози ніяк не вирішують, тому що так як як скоро насіннєва рідина потрапляє в піхву, безліч сперматозоїдів прагнуть до матки, і виникає напевно все досить скоро, напевно по такого, як ви покладете подушечку собі перед ноги , щоб ніяк не віддати їм витекти. Ну і врешті-решт, то, ніби якесь чисельність сперми виливається - напевно повністю звично і природно!