Завдання про секс ось пора вагітності турбує багатьох жінок. І незважаючи на адже, який я підготувала вже двійка матеріалу в цю тему, питання з ви надходять вдруге і вдруге. Спробую паче зі розтлумачити цю тему.

Почнемо з гляди який я поборниця сексу ось пора вагітності. А сексу акуратного, ніжного і ніяк грубого - щоб ніяк зробити майбутній дитині. Про благотворний вплив сексу в рух вагітності відзначається навіть у старих російських джерелах. У книзі 18-го століття «Про народне акушерстві» описується античний російський звичай, якщо чоловік бабине в сносях здійснює з нею прислуга дію прямо перед самими пологами або ось пора основи сутичок, вказуючи немовляті дорога до миш'я. Я, само, ніяк поборниця пошукати пізнього сексу, а випадок залишається фактом, ебля нічого ніяк заважає майбутньому малюкові, а в думку наших предків - навіть допомагає відшукати «висновок».

Само сексуальна існування в сім'ї, яка очікує народження малюка, важливе свої особливості. І якщо покоління батько дізнаються про швидке поповнення в сім'ї, у них виникає пристрасть немає питань щодо занять сексом. Наведу відповіді в окремий з них.

Задача 1 (великий загальновстановлений):
- Дозволено вчитися сексом ось пора вагітності?

Заперечення:
- Дозволено! Я б навіть сказала - треба! Потрібно жінці, потрібно чоловікові і ... навіть майбутній дитині. Гормони, що містяться в спермі пом'якшують матку, який благотворно позначається прямо в процесі пологів.

Завдання 2:
- Чи бувають медичні протипоказання до сексу ось пора вагітності?

Заперечення:
- Бувають і їх, на жаль, скільки. Це і загроза переривання вагітності, загроза викидня і невиношування, підтікання навколоплідної рідини, низький приєднання плаценти, багатоплідна сукрольності, вагінальні кровотечі, неоднакові органи інфекції і т.д.

Завдання 3:
- До майбутньої дитини сексуальні взаємини ось пора вагітності ніяк шкідливі?

Заперечення:
- Несть! Нічого. Малятко приховується м'язової стінкою матки та амніотичній міхуром. Опріч сього, оргазмические скорочення матки корисні до дитини то роботи схожістю в родові сутички.

Завдання 4:
- Сексуальне бажання бабине ось пора вагітності важливе свої особливості?

Заперечення:
- Ну! До більшості жінок. Якщо в ранніх термінах це прагматично невловимо, інший сексуальне бажання в кроки місяці вагітності бути навіть зменшиться, адже в кінці сорти триместру вагітності ебля до бабине набуває нових прекрасні стати ... А ніяк забувайте попросити з лікарем - думайте про майбутню дитину.

Завдання 5:
- Який відбувається з сексуальним потягом чоловіка ось пора вагітності дружини?

Заперечення:
- Коли покірний чоловік психологічно стійкий, любить ви по-справжньому (загалом, якщо диявол атомний особа, а ніяк стервятіна!), В диявол нічого ніяк втратить обличчя сексуальне бажання до вагітної дружини. Я б навіть сказала, навпаки, диявол коротше ви безмежно бажати і побажати.

Завдання 6:
- Бути чи задоволення в останніх місяцях вагітності (з середини третього періоду вагітності) мати передчасні окрол?

Заперечення:
- Коли проізводітельніцей ніяк готова до пологів, малятко знову ніяк дозрів - в зрозуміло несть! Хоч на їсти окремий особисті фізіологічні особливості, індивідуальні до кожної окремо взятої бабине, які змушений приймати покірний лікар. Тому ебля ось пора третього триместру вагітності змушений існувати узгоджений (!) З вашим лікарем. Проконсультуйтеся, задайте завдання. Ніяк соромтеся цього питання - доктора такі а людина.